Sa ne cunoastem...

Cu o experienta de peste 30 de ani, Dr. Ilie Baaddi deschide portile caminului de batrani "Asociatia Crestina Sfantul Prooroc Ilie" pentru a veni in intampinarea familiilor care au persoane dragi in situatia in care nu mai sunt independente. Domnul doctor isi propune sa raspunda tuturor asteptarilor si exigentelor persoanelor singure sau cu familie, dornice de socializare si companie.

De ce sa alegi caminul de batrani "Asociatia Crestina Sf. Prooroc Ilie" ?

Avand o viata plina de griji, multa muca si oboseala, fiecare persoana are dreptul sa se bucure de liniste, atentie si respect din partea celor din jur. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul de bratrani “Sf. Prooroc Ilie”, este locul ideal in care seniorii se pot relaxa si bucura de fiecare clipa.

Servicii personalizate

Servicii medicale

Consiliere psihologica

Ce spun clientii?

Unde se afla "Asociatia Crestina Sf. Prooroc Ilie" ?

Locatia este situata la 10-15 minute de Bucuresti in Nord, in comuna Balotesti, atent aleasa pentru a oferi linistea si atmosfera necesare recuperarii medicale (fizice si psihice). Intr-o zona linistita cu multa verdeata si gradina, flori si pomi fructiferi, isi are locatia caminul de batrani "Asociatia Crestina Sfantul Prooroc Ilie". Avem o capacitate de 30 locuri intr-o cladire noua cu camere spatioase si luxoase, echipate cu toate dotarile necesare.