Camin de Batrani Bucuresti❤️Oaza de Liniste si Ingrijire

Cu o experienta vasta de peste 30 de ani, Dr. Ilie Baaddi deschide portile caminului de batrani "Asociatia Crestina Sfantul Prooroc Ilie" pentru a veni in intampinarea familiilor care au persoane dragi in situatia in care nu mai sunt independente.

Fondatorul acestui camin isi propune sa raspunda tuturor asteptarilor si exigentelor persoanelor singure sau cu familii, doritoare de socializare si companie.

O Experienta de Peste 30 de Ani in caminul nostru de batrani Bucuresti➤Iflov

De ce sa alegi caminul nostru de batrani Bucuresti?

Avand o viata plina de griji, multa muca si oboseala, fiecare persoana are dreptul sa se bucure de liniste, atentie si respect din partea celor din jur. Situat intr-o oaza de verdeata, Caminul de batrani  Bucruesti-Balotesti"Sf. Prooroc Ilie" este locul ideal in care seniorii se pot relaxa si bucura de fiecare clipa.

In plus am fost recomandati si de catre alti clienti - vezi Oferta Bucuresti Camin privat de Batrani!

Unde se afla caminul de batrani Bucuresti?

Locatia este situata la 10-15 minute de Bucuresti in Nord, in comuna Balotesti, atent aleasa pentru a oferi linistea si atmosfera necesare recuperarii medicale (fizice si psihice). Intr-o zona linistita cu multa verdeata si gradina, flori si pomi fructiferi, isi are locatia caminul de batrani "Asociatia Crestina Sfantul Prooroc Ilie". 

Pentru ce recomandam azilul de batrani Bucuresti?

Este un loc ideal pentru batranii cu probleme grave de sanatate sau celor ramasi singuri.

"Ar trebui sa nu mai avem prejudecati in privinta acestui concept de ingrijire pentru batrani." 

Capacitate de 30 locuri intr-o cladire noua cu camere spatioase si luxoase, echipate cu toate dotarile necesare.

Serviciile caminului de batrani Bucuresti

  • Ingrijire Specializata pentru Parkinson si Alzheimera
  • Kinetoterapie Personalizata
  • Ingrijire si Igiena Personala
  • Cazare ****
  • Meniu personalizat si nutritie echilibrata
  • Alte servicii

Pentru mai multe detalii consutlatii pagina noastra de SERVICII.

In concluzie in cadrul caminului de batrani din zona Bucuresti-Ilfov asiguram Ingrijire Specializata si Confort Individualizat. 

Bunicii si parintii d-voatra sunt rudele noastre!

Cu o experienta bogata in acest domeniu, suntem dedicati nevoilor specifice ale persoanelor cu Parkinson si Alzheimer, asigurand pachete de ingrijire adaptate.

Prin terapie fizica personalizata si ingrijire atenta, garantam fiecarui rezident confortul si starea de bine pe care le-ar gasi intr-un mediu familial.

De la cazare confortabila la meniuri echilibrate si servicii medicale specializate la cerere, ne propunem sa oferim un camin afectuos si atent pentru toti cei dragi noua.

Impreuna, cream un mediu de respect, grija si sprijin pentru seniorii nostri, oferindu-le un loc linistit si ingrijit aproape de Bucuresti.

 

Suna Acum